Google Local Pack

door | okt 31, 2017

Wil je ook met je bedrijf in de Google 3 pack staan? Deze local pack van google laat je bedrijf in jouw buurt zien. Heb je een Italiaans restaurant in Amsterdam en mensen zoeken naar een Italiaans restaurant in Amsterdam? Dan laat Google een handig overzicht zien van de eerste drie Italiaanse restaurants inclusief Google Maps, je website en route. Dit heet de Google Local Pack. Het wordt ook Google 3-Pack of Snack pack genoemd.

Google Snack Pack hoe kom je daar?

Natuurlijk wil je daar met je bedrijf ook staan maar dat is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Dat gaat niet automatisch. Google zal je niet zomaar in de top 3 plaatsen.

Backlinks naar je site om in de 3 pack te kunnen komen is niet de oplossing. Er zijn ook bedrijven die geen website hebben en toch in de Google 3 pack staan. Er bestaan nogal wat misverstanden over hoe je in de 3-Pack geplaatst kunt worden.

Hoe meer sterren en reviews hoe beter?

Je zou denken dat hoe meer sterren en hoe meer reviews je hebt je dan meer kans maakt om in de 3 pack te komen. Dat is niet zo. Wel is het zo dat een bezoeker onbewust toch zal kiezen voor degene met de meeste sterren en reviews. Om in de 3 pack te komen ben je natuurlijk ook afhankelijk van de competitie.

Zelf proberen om in de 3 pack te komen is eigenlijk geen optie omdat er best veel bij komt kijken. Een fout is zo gemaakt en Google is vrij streng met zijn regels om in de snackpack geplaatst te worden. Het kost meer tijd en geld om fouten te herstellen dan dat als we met een frisse start beginnen.

Verkeerd Invullen met Google Mijn Bedrijf

Het komt dan ook regelmatig voor dat een bedrijf zijn Google My Business (Google Mijn Bedrijf) verkeerd heeft ingevuld. Soms komt dat omdat men het zelf heeft ingevuld maar vaak wordt het uitbesteedt aan een SEO bureau of een webdesigner die er geen ervaring mee heeft of het gewoonweg onderschat.

De Google 3pack Specialist

Als een van de weinige SEO bureau's in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de Google 3 pack. Niet alleen Google Mijn Bedrijf maar ook Google Mymap en Google Sites behoren tot onze speciaiteiten. Eigenlijk zijn wij gespecialiseerd in alle Google properties. Van Google+, Google Calender, Google Slides tot Google Forms en Google Mijn Bedrijf.

Schema.org

Schema ook wel structured data genoemd wordt gebruikt door de zoekmachines om adresgegevens, openingstijden en bedrijfsomschrijving te kunnen lezen. Schema wordt steeds belangrijker om te kunnen ranken in Google. Maar ook voor de Google 3 pack is het belangrijk. Hoe beter alles matched met elkaar de makkelijker je site zal ranken.

Prijzen Google 3Packs

Prijzen zijn afhankelijk van een aantal factoren. We kijken naar de competitie en of er al een Google Mijn Bedrijf bestaat en hoe deze is ingevuld. Hoe groter de competitie hoe langer het duurt om je site in de Google 3pack te krijgen.

Google 3 Pack laat een overzicht zien van lokale bedrijven in de zoekresultaten van Google. Hierbij verschijnen drie bedrijven met bedrijfsnaam, adresgegevens en eventuele openingstijden. Via Google maps kan men zien waar je bedrijf is gevestigd.

Ook voor buitenlandse bedrijven verzorgen wij de Google 3 packcen Google my Business. Wij verzorgen complete Google pakketten inclusief Google MyMap en Google sites. Complete Google Stack Pakketten worden door ons geleverd.

Offerte aanvragen? Vul hier je gegevens in en we komen er zsm op terug.

9 + 3 =