Linkbuilding service zowel voor de ondernemer als voor SEO specialisten. Bent u een SEO specialist en ook linkbuilding specialist? Komt u tijd en handen tekort? Linkbuilding is tijdrovend en saai werk. Wij kunnen dit werk voor u uit handen nemen.

 

Linkbuilding service voor de ondernemer

Maatwerk Linkbuilding service voor Ondernemers

Als ondernemer heeft u vast en zeker wel eens gehoord van backlinks of links die van andere websites naar uw website linken. Waarschijnlijk weet u ook dat dat uw rankingspositie in Google kan versnellen of verhogen. Veelal komen die links op startpagina's te staan.

Het kost veel tijd (het kost u geld) om die links te plaatsen terwijl het maar een paar procent helpt om uw website beter te ranken in de zoekmachines. Maatwerk linkbuilding is een meer solide oplossing. Beter is het om backlinks te plaatsen op bestaande actieve websites, webshops en Web 2.0 netwerken. In combinatie met backlinks naar uw video's toe, bouwt u een solide basis voor uw website op.

Voordelige Linkbuildings pakketten - Link building packages

Als ondernemer wilt u waarschijnlijk niet graag vast zitten aan jaarcontracten.....behalve mischien als u een leuke bonus korting krijgt. Bij linkbuilding moet u echter wel rekening houden met het feit dat het resultaat niet altijd binnen een paar maanden zichtbaar is. Uw website gaat wel ranken maar die felbegeerde eerste pagina in Google kan langer duren dan u verwacht.

Wij hanteren afhankelijk van de analyse van uw website een tijdsduur van minimaal 3 tot 6 maanden om tot de plaats van bestemming in Google te komen. We ranken dan een keyword of meerdere keywords die we van tevoren met u afspreken. Mits ze haalbaar zijn natuurlijk. Wanneer uw website goed in elkaar zit qua SEO teksten e.d. is de kans van slagen al een stuk beter. Vraag om een offerte via ons contact formulier. U krijgt dan een korte analyse van uw website en wat wij denken te kunnen betekenen voor uw bedrijf.web 2.0 backlinks

Voor de link building agency en SEO specialisten - Besteed uw backlinks uit

Bent u SEO specialist en wilt u uw seo link building services uitbesteden aan een derde partij? Een link builder seo partner die volledig gespecialiseerd is in linkbuilding? Wij beschikken over een groot blog netwerk, web2.0 netwerk en websites, webshops met TF waardes van 30 - 50. Met meer dan 200.000 hoge kwaliteits blogs onderverdeeld in verschillende niches/branches kunnen wij u helpen de klus te klaren.

Een korte uitleg voor de SEO specialist

Krijg krachtige niche gerelateerde en gelaagde (tiered) backlinks naar uw website toe. Elke backlink wordt weer voorzien van backlinks van dieperliggende lagen (tiers). Hierdoor krijgt uw website niet te veel maar wel krachtige backlinks. Lees onze FAQ over ons backlink systeem.

Guest Blog posts - Video Map Embeds - Branche relevante Backlinks

Zet uw Video embeddings op gerelateerde blogs. Wij embedden uw Video/Google Map op krachtige Web 2.0 blogs, inclusief backlinks naar uw website. Deze krachtige Web 2.0 blogs hebben een hoge DA waarde.​

Uitbesteden van linkbuilding serviceMet Tier 1 links ondersteunen we met High PA/DA  web 2.0 sites de niche gerelateerde blogs. Ook hier embedden we uw Video/Google Map/Google Schema Map. In het iframe plaatsen we uw zoekwoorden. ​De Tier 2  en Tier 3 ondersteund de Tier 1. Alle Tiers krijgen Social Shares, Likes en Social posts.

Wilt u door ons uw eigen dedicated website netwerk laten bouwen?
Neem dan contact met ons op.​