Maatwerk Linkbuilding service voor Ondernemers

Als ondernemer heeft u vast en zeker wel eens gehoord van backlinks of links die van andere websites naar uw website linken. Waarschijnlijk weet u ook dat dat uw rankingspositie in Google kan versnellen of verhogen. Veelal komen die links op startpagina's te staan. Het kost veel tijd (het kost u geld) om die links te plaatsen terwijl het nauwelijks helpt om uw website beter te ranken in de zoekmachines. Onze maatwerk linkbuilding service is dan ook een solide oplossing. Beter is het om backlinks te plaatsen op bestaande actieve websites, webshops en Web 2.0 netwerken. In combinatie met backlinks naar uw video's toe, bouwt u een solide basis voor uw website op.

Voordelige Linkbuilding Service

Als ondernemer wilt u niet graag vast zitten aan jaarcontracten. Bij linkbuilding moet u echter wel rekening houden met het feit dat het resultaat niet altijd binnen een paar maanden zichtbaar is. Uw website gaat wel ranken maar die felbegeerde eerste pagina in Google kan langer duren dan u verwacht. Wij hanteren afhankelijk van de analyse van uw website een tijdsduur van minimaal 3 tot 6 maanden om tot de plaats van bestemming in Google te komen. We ranken dan een keyword of meerdere keywords die we van tevoren met u afspreken. Mits het haalbaar is natuurlijk. Wanneer uw website goed in elkaar zit qua tekst, foto's, schema.org e.d. is de kans van slagen al een stuk beter.

Vraag om een offerte via ons contact formulier hier beneden. U krijgt dan een korte analyse van uw website en wat wij denken te kunnen betekenen voor uw bedrijf.

Voor de link building agency en SEO specialisten - Besteed uw backlinks uit

Bent u SEO specialist en wilt u uw seo link building services uitbesteden aan een derde partij? Een link builder seo partner die volledig gespecialiseerd is in linkbuilding? Wij beschikken over een groot blog netwerk, web2.0 netwerk en websites, webshops met TF waardes van 30 - 50.

Linkbuilding Service Nederland

Linkbuilding service zowel voor de ondernemer als voor SEO specialisten. Bent u een SEO specialist en ook linkbuilding specialist? Komt u tijd en handen tekort? Linkbuilding is tijdrovend en saai werk. Wij kunnen dit werk voor u uit handen nemen.Met meer dan 200.000 hoge kwaliteits blogs onderverdeeld in verschillende niches/branches kunnen wij u helpen de klus te klaren.

Een korte uitleg voor de SEO specialist

Krijg krachtige niche gerelateerde en gelaagde (tiered) backlinks naar uw website toe. Elke backlink wordt weer voorzien van backlinks van dieperliggende lagen (tiers). Hierdoor krijgt uw website niet te veel maar wel krachtige backlinks. Lees onze FAQ over ons backlink systeem.

Guest Blog posts - Video Map Embeds - Branche relevante Backlinks

Zet uw Video embeddings op gerelateerde blogs. Wij embedden uw Video/Google Map op krachtige Web 2.0 blogs, inclusief backlinks naar uw website. Deze krachtige Web 2.0 blogs hebben een hoge DA waarde.​

Met Tier 1 links ondersteunen we met High PA/DA  web 2.0 sites de niche gerelateerde blogs. Ook hier embedden we uw Video/Google Map/Google Schema Map. In het iframe plaatsen we uw zoekwoorden. ​De Tier 2  en Tier 3 ondersteund de Tier 1. Alle Tiers krijgen Social Shares, Likes en Social posts.

Wilt u door ons uw eigen dedicated website netwerk laten bouwen?
Neem dan contact met ons op.​

Contact Informatie

Interesse in een andere manier van werken? Meer een persoonlijke benadering? Neem dan contact met ons op. We reageren snel.

Bel: +31303200622

E-mail: confluencemediaseo@gmail.com

Offerte aanvragen?

14 + 1 =