Domineer Google met uw Website en Webwinkel

Domineer Google met uw webwinkel en uw video's. Uw website hoger in Google? U bent op zoek naar een SEO specialist? Dan bent u kennelijk al op de hoogte wat hoger in Google u brengt:

  • meer bezoekers
  • meer omzet
  • besparing op Google Adwords

Gevonden worden in Google is tegenwoordig niet meer zo eenvoudig. Tenzij u geweldige content heeft waardoor mensen vanzelf naar u toekomen. Maar in 99% van de websites is dat niet het geval. Vooral webwinkels kunnen nauwelijks overleven als ze niet investeren in Search Engine Optimization (SEO). Direct ons geheim bekijken?

Investeren versus adverteren - SEO en SEA

SEO versus SEA

Hoewel wij zelf ook op Google adverteren voor onze eigen webwinkels en websites, zijn wij van mening dat SEO op de lange duur meer rendement geeft. Zie het als een spaarpotje. Zodra u adverteert met Google Adwords krijgt u meer omzet. Echter, zodra u stopt met adverteren stopt Google ook abrupt met u. Met SEO heeft u een langere adem nodig. Het kan maanden duren voordat u de eerste pagina van Google bereikt. En nog maanden om er te blijven.

Drie maanden project

Wij rekenen altijd minimaal 3 maanden per project. Maar na verloop van tijd is de SEO waarde van uw website zo hoog dat u zelfs kunt overwegen te stoppen met adverteren. Heeft u wel direct omzet nodig dan adviseren wij om wel te blijven adverteren met Google Adwords (Search Engine Advertising). Tegen de tijd dat uw website via organic search gevonden wordt, kunt u het adverteren afbouwen. De verhouding van SEO En SEA zijn vergelijkbaar met een lineaire hypotheek.

Onze ervaring leert dat zodra u op de eerst plaats staat in Google en u ook nog adverteert, uw omzet verdubbeld. Uw Adwords campagne zal tevens een stuk goedkoper zijn als u ook op de eerste pagina in Google staat.
Keywords:Description:
SEO gratis?SEO is gratis met Startpagina's en Linkruil toch?

Een veel gemaakte fout is te denken dat SEO gratis is. Gratis gevonden worden is toch het walhalla. Tien jaar geleden was vanzelf gevonden worden nog eenvoudig. Tegenwoordig is Google één groot slagveld geworden waarin veel te veel websites en webwinkels strijden om een goed positie.

optimalisatie
zoekmachine
je website

SEO is gratis met Startpagina's en Linkruil toch?

Verspil uw tijd niet met startpagina's

U kunt gratis op zogeheten startpagina's uw website aanmelden. Maar startpagina's zijn niet meer van deze tijd en beinvloeden de ranking van uw website nauwelijks. Sterker nog, de kans is aanwezig dat het een negatieve invloed op uw ranking heeft. Het aanmelden van uw website of webwinkel op een startpagina neemt veel tijd in beslag en wat u ervoor terugkrijgt is minimaal. Voor al die uren betaalt uw wel de rekening. Niet doen!

Linkruil? Beter niet teveel

Voor linkruil geldt hetzelfde als links op startpagina's. Het was ooit een belangrijk onderdeel van linkbuilders. U kent ze wel, de mails waarin wordt gevraagd of u een link wilt ruilen zodat men elkaar kan helpen met het ranken in Google. We krijgen dit soort mails nog steeds binnen tot onze verbazing. Wat ons betreft zijn tientallen links op startpagina's en linkruil niet meer van deze tijd. Trap er niet in!

Wist u dat een door ons geschreven artikel met een link naar uw website of webwinkel geplaatst op een van onze hoogwaardige websites meer ranking power heeft dan 100 links op allerlei startpagina's?

On page en on site SEO versus off page SEO

Een goede positie begint met een goed geoptimaliseerde website. Met andere woorden, niet alleen uw klant wil graag weten waar uw website of webwinkel overgaat maar Google wil dat ook graag weten. Daarbij tellen snelheid, kwaliteit van teksten en een uitgebalanceerde keyword strategie mee. Daarnaast zijn backlinks, activiteiten op Social Media en guest blogs middelen om uw goed gevulde website vindbaar te maken.

Uitgekiende SEO en linkbuilding strategie

Domineer Google biedt beide in totaalpakketten of los. Omdat elke website anders is en elke branche in meer of mindere mate te maken heeft met competitie, leveren wij uitsluitend maatwerk. Wij kunnen vrijblijvend kijken naar uw wensen en uw website om een eveneens vrijblijvende prijsopgave te maken. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Keywords:Description:
marketing
optimalisatie
zoekmachine