Heeft u moeite om met uw website op de eerste pagina van Google te komen met uw zoekwoorden? Dat heeft niet altijd te maken met de competitie. Wat ons is opgevallen is dat de meeste websites en webwinkels van onze klanten niet goed in elkaar zitten qua SEO structuur. Ondanks dat er veel aandacht aan het design is gegeven kan het de ranking in Google in de weg staan omdat de structuren die Google graag ziet gedeeltelijk of helemaal niet aanwezig zijn.

Ook al passen we veel content en titels aan in de website, toch blijft de structuur uiteindelijk hetzelfde. Het komt wel eens voor dat we een site geheel opnieuw in elkaar zetten. Als het gaat om een site met 5 pagina's en wat posts hoeft dat niet zoveel te kosten. Maar gaat het om een grote uitgebreide website dan ligt het prijskaartje een stuk hoger.

Waarom u niet overal in Google op de eerste pagina staat.

Google streeft naar het beste resultaat voor de individuele gebruiker. Maar Google kijkt ook waar deze gebruiker zich bevindt. Als u in Haarlem zit en zoekt naar een loodgieter of een bedrijf wat houten vloeren legt zal Google u aleen de resultaten geven die bij u in de buurt te vinden zijn. U zult geen loodgieter of vloerenlegger uit Leeuwarden tegenkomen. Wel de bedrijven in uw eigen omgeving.

Zit u met uw bedrijf in Den Helder en wilt u ook gevonden worden door iemand in Haarlem of Maastricht, dan wordt het al een stuk moeilijker om op de eerste pagina van google te komen bij iemand die in Maastricht of Haarlem woont

Onze Lease Websites - De beste SEO structuur voor Google

Met onze lease website bieden we u de oplossing aan om overal in Nederland met uw bedrijf op de eerste pagina van Google te staan. Dat betekent dat als iemand zoekt op een zoekwoord in zijn woonplaats u altijd gemakkelijk te vinden bent. Onze lease website is voor 100% Google en SEO proof. Hieronder laten we u in een video zien hoe dat werkt.

Iemand zoekt op een zoekwoord, ziet onze url/site staan met titel en omschrijving. Als de bezoeker daar op klikt komt hij automatisch op uw eigen website.

Het voordeel is dat u niet meer hoeft na te denken of uw website wel goed genoeg in elkaar zit en of u wel of niet gevonden wordt in de provincie en de middelgrote woonplaatsen. En nog belangrijker! Met onze lease website staat u gelijk op de eerste pagina van Google.