Er bestaat nog best veel onduidelijkheid over wat SEO en linkbuilding precies is. De dagelijkse mails die ondernemers in hun mailbox ontvangen over hoe men hoog in Google kan komen, scheppen eerder verwarring dan duidelijkheid. Linkbuilding is een specialisme geworden.

Een linkbuilder zonder een netwerk van websites en blogs zal niet veel voor uw bedrijf kunnen doen. Links alleen op startpagina's helpen niet meer. Omdat Google regelmatig met nieuwe updates komt is het verstandig gebruik te maken van onze linkbuilding service. We zijn altijd goed op de hoogte van eventuele veranderingen in de zoekmachines.

Wat voor klanten hebben jullie?

Dat zijn veel uiteenlopende bedrijven. Van advocatenbureaus tot haarproducten shops en kledingwinkels, van webwinkels tot corporate websites. Met onze SEO analyse weten we hoe sterk uw competitie in Google is. Als we dan zien dat we u verder hoog in Google kunnen krijgen zullen we u daarbij graag helpen.

Doen jullie 'no cure no pay'?

Nee, dat zou ook een beetje vreemd zijn want om uw site echt hoog in Google te krijgen en vooral ook om het daar te laten blijven is veel voorbereidend werk voor nodig. Wie hoog in Google no cure no pay aanbiedt maakt meestal gebruik van "Mass linkbuilding" van lage kwaliteit wat heel even werkt maar als een boemerang weer terug komt waardoor uw site zal terugvallen.

Wat houdt jullie 'rent a site' precies in?

Bij Domineer Google bieden we naast onze zoekmachine optimalisatie en linkbuilding service ook het leasen van websites aan. Dit zijn speciale sites die op de eerste pagina staan in een bepaalde branche. Het voordeel is dat wanneeer u bijvoorbeeld een advocaten bureau runt en veel betaald om te adverteren op Google u gebruik kan maken van deze verhuur. Zodra u akkoord gaat zorgen wij ervoor dat binnen 10 minuten uw website op de eerste pagina op die plaats staat.