Video Buddy Presentatie

Met onze Video Buddy Presentatie heeft u een unieke vorm van het presenteren van uw boodschap.
Dat kan met een 2d image, 3d image maar ook met een echte presentator of presentatrice.

De voordelen van onze Video Buddy Presentatie

  • Meer verkopen. Met deze unieke video presentatie op uw site kunt u direct en vaak ook gemakkelijker uitleggen waar uw product of dienst over gaat. Betere uitleg meer verkoop!
  • Betere E-mail Marketing. Zowel met de animatie als met een echte presentator kan uw bezoeker zich registreren met zijn e-mail adres. Uw bezoeker zal met deze andere manier van presentatie gemakkelijker zijn email adres achter laten.
  • Het verhoogt uw SEO ranking in Google. Dat klinkt misschien een beetje technisch maar hoe langer een bezoeker op uw website blijft hoe positiever dat is voor uw ranking in de zoekmachines.
  • Uw website wordt interessanter.
  • Uw website wordt levendiger.
  • U trekt absoluut de aandacht van uw bezoeker.

Trek de aandacht van uw bezoeker

Het is essentieel dat u zo snel als mogelijk de aandacht trekt van uw bezoeker. Het is bekend dat de gemiddelde bezoeker op een website binnen een paar seconden besluit of hij op de site blijft of verder kijkt. Met een Video Buddy Presentatie geeft u de bezoeker een extra reden om op uw site te blijven.

2d Video presentatie

2d animatie met video presentatie

3d Video presentatie

3d video promotie

Video presentator

Demo met Video presentator

 

Keywords:Description:
SEO RankingHet is tot op vandaag grotendeels onduidelijk hoe zoekmachines zoals Google precies hun zoekresultatenvolgorde (SERP) bepalen. Wel is duidelijk dat dit (in elk geval grotendeels) geautomatiseerd gebeurt met behulp van search ranking factors, waarbij aan elke search-rankingfactor een numeriek gewicht wordt toegekend.

Google heeft diverse malen laten weten dat het meer dan 200 search-rankingfactoren hanteert. Diverse SEO-professionals hebben gepoogd om al die factoren te ordenen naar belang. Tegenwoordig zijn de Google zoekresultaten steeds meer op de gebruiker afgestemd en vooral ook regionaal verschillend. Voor kleine bedrijven is het hierdoor haalbaarder geworden om in hun regio vindbaar te worden. Daarnaast lijkt het verkrijgen van 'trust' en 'implied links' een grote rol te spelen in het bepalen van rankings

Bounce rateGoogle hecht veel waarde aan de zogeheten bounce rate. Het bouncepercentage is het percentage sessies waarbij één pagina wordt geladen (dat wil zeggen, sessies waarbij de bezoeker uw site verlaat op de instappagina en verder nergens op klikt). Hoe langer en hoe meer er wordt geklikt op uw site hoe lager uw bounce rate.
E-mailmarketingE-mailmarketing is een vorm van direct marketing die e-mail gebruikt om commerciële of fondsenwervende boodschappen naar een doelgroep te sturen.

In de breedste zin kan elke e-mail die is gestuurd naar een potentiële of huidige klant worden beschouwd als e-mailmarketing, maar deze term wordt normaal gebruikt om te verwijzen naar:

  • Het sturen van e-mails met als doel het verbeteren van de relatie van een onderneming met zijn huidige of oude klanten en om klantloyaliteit en herhaal aankopen te vergroten.
  • Het sturen van e-mails met als doel om nieuwe klanten te werven of om oude klanten te overtuigen iets onmiddellijk te kopen.
  • Toevoegen van reclame in e-mails die door andere bedrijven naar hun klanten worden gestuurd.