Uw website indexeren is misschien wel de belangrijkste factor in de optimalisatie keten. Als uw website niet is geindexeerd zal Google niet van uw bestaan afweten.

Uw website laten indexeren door Google en Bing

Bing en Google indexeren gaat niet automatisch. Met een beetje geluk komen de crawlers wel voorbij maar dat kan heel lang duren. Om Google en ook Bing van het bestaan van uw website op de hoogte te brengen hebben de beide zoekmachines een eigen website gemaakt waar we uw website en webwinkel kunnen aanmelden.

Wordt uw website volledig geindexeerd door Google en Bing?

Het komt vaker voor dan u denkt dat een website niet goed is geindexeerd. Dat komt meestal doordat de website niet goed in elkaar zit qua linkstructuur onderling. Google komt altijd vooraan bij de website naar binnen. Als daar geen links naar uw innerpages staan wordt er niet echt verder meer gekeken en daardoor niet verder geindexeerd.

Handmatig uw website in Google indexeren

Het is mogelijk dat handmatig bij Google aan te geven maar uiteindelijk zal Google de innerpages toch weer deindexeren. De meest praktische manier is er voor te zorgen dat op uw hoofdpagina de belangrijkste links naar een pagina of een categorie pagina gaan waar weer links op staan die naar een aantal andere pagina's of posts gaan. Wij kunnen interlinking ook voor uw website verzorgen.

Google opnieuw indexeren?

Ja dat kan. Als uw website qua SEO structuur niet goed is gemaakt en om wat voor reden het ook niet mogelijk is uw website goed in te delen voor de zoekmachines dan kunt u dat door ons laten regelen.

Indexerings tools, werken die nog?

Nee, de meeste indexerings systemen waar maandelijks voor betaald moet werken niet meer. Het is dan ook een groot probleem voor veel SEO bureaus. Zonder goede indexering rankt u gewoon niet goed genoeg in de zoekmachines.

Wij zijn dan ook het enige SEO bedrijf in Nederland die beschikken over een speciaal indexerings-systeem waarbij u ook een rapport van ons krijgt waarin u kunt zien of uw gehele website is geindexeerd.

Index problemen bij het uitbesteden van uw linkbuilding

Een ander groot probleem is dat wanneer er links naar uw site worden gemaakt dit nagenoeg geen effect heeft omdat 90% van al deze baclinks niet worden geindexeerd. Dus u betaald wel voor het maken van backlinks maar het resultaat is minimaal. Dat geldt ook voor de meeste guestpost websites. Deze worden ook niet geindexeerd. Niet veel SEO bureaus zijn hiervan op de hoogte. Daarom bieden wij ook deze SEO bedrijven de mogelijkheid zich met hun backlinks bij ons aan te melden waardoor wij deze voor hun indexeren.