Vaak worden websites en webwinkels heel mooi in elkaar gedesigned maar is er niet nagedacht over een goede structuur om hoog in Google te kunnen ranken. Veel van onze klanten begrijpen dan ook niet hoe het kan dat ze met hun mooie website niet hoog in Google staan.

hoog in google doe je zelf

Hoog in google zonder adwords kosten

De meeste bedrijven die niet met hun website op de eerste pagina staan gaan daardoor veel eerder adverteren in Google. Daar is op zich niets mis mee maar wanneer er zoveel geld al is geinvesteerd in een website wil je toch ook gemakkelijk gevonden worden. Veel ondernemers maken gebruik van een seo plugin, bijvoorbeeld Yoast maar vullen dat vaak verkeerd in. Regelmatig moeten we complete websites aanpassen omdat titels en omschrijving vaak niet relevant genoeg geschreven zijn.

Hoog in google doe je zelf wel, denken veel ondernemers

Tot op zeker hoogte is dat zeker waar maar uiteindelijk blijkt het een stuk moeilijker te zijn dan gedacht. Ook de webdesigner zal met de beste bedoelingen maar ook door onwetendheid een website niet op die felbegeerde eerste pagina krijgen zodra er veel competitie is. Er wordt veel over SEO geschreven maar wat ons betreft praat men elkaar allemaal na. De basis bestaat nog steeds uit goed geschreven teksten, titels en goede omschrijvingen. Dit gecombineerd met linkbuilding zal zeker de webshop hoger in google krijgen.

hoog in zoekresultaten google

Met een Lease website hoog in Google staan

Een mooi uitziende website kan voor de zoekmachines juist een nachtmerrie zijn. Een zoekmachine bladert ook heel anders door een website dan een gewone bezoeker. Dat bladeren wat Google doet heet trouwens crawlen. Hoe makkelijker en sneller je website voor de zoekmachines te crawlen is hoe sneller je ook gaat ranken. Hiervoor gebruiken we een speciaal stukje software dat voor Google een droom is om door heen te crawlen. Met als resultaat dat onze websites binnen no time op de eerste pagina van Google staan.

Er is alleen niet veel aandacht besteed aan design wat weer voor een webdesigner een nachtmerrie is :-). Om dat op te lossen gebruiken we een systeem waarmee we uw mooie design website of webwinkel op de voorgrond kunnen brengen. Daarmee staat u letterlijk binnen 10 minuten op de eerste pagina van Google als u deze bij ons huurt. Omdat onze speciale websites per plaatsnaam of per provincie te leasen zijn bent u direct  in uw eigen omgeving te vinden.

Elke week nieuwe Lease websites  - Ook op maat leverbaar.

Wekelijks komen er een aantal lease websites bij die gebaseerd zijn op diverse branches en al geranked staan Als u dat wilt kunnen wij deze ook op maat voor u maken. Heeft u interesse om met uw eigen website op de eerste pagina te komen staan binnen 10 minuten? Neem dan contact met ons op.

Contact Formulier