Het antwoord is nee. Googles zoekresultaten zijn verschillend op verschillende computers. Er zijn veel factoren die van invloed zijn op de zoekresultaten van Google die u ziet.

Redenen waarom uw zoekresultaten van Google verschillend zijn

Google streeft naar de beste resultaten voor individuele gebruikers. Dit betekent dat zoekresultaten verschillen van persoon tot persoon en dat mensen die op hetzelfde kantoor zoeken, verschillende zoekresultaten kunnen zien.

Uw fysieke locatie

Of u nu een mobiele telefoon of een webbrowser gebruikt, zoekmachines zoals Google, hebben een goed idee waar u bent en zal u verschillende zoekresultaten voor hetzelfde zoekwoord tonen, op basis van uw fysieke locatie. Elke computer die op het internet is aangesloten, krijgt een uniek nummer genaamd een internetprotocol (IP) -adres. Google identificeert uw IP-adres en probeert de meest relevante resultaten te leveren die overeenkomen met uw locatie.

Dus iemand die zoekt op het zoekwoord 'pizza' of 'loodgieter' vanuit een locatie in Breda, zal hele andere zoekresultaten krijgen dan iemand die op dezelfde zoekwoorden in Haarlem zal zoeken. Dat betekent dat als uw site het volgende zoekwoord bevat ' Auto Verkopen Direct Geld in Alkmaar ' en iemand in Alkmaar zoekt op ' Auto Verkopen Direct Geld ' u met een goede linkbuilding strategie bovenaan in de zoekmachines staat.

Uw zoekgeschiedenis

Zoekmachines zoals Google personaliseren de zoekresultaten van iedereen die de zoekmachine gebruikt, op basis van de zoekopdrachten die u hebt uitgevoerd en de resultaten die u in het verleden hebt geklikt. Door te kijken naar wat u zoekt en wat u in de zoekresultaten aanklikt, leert Google dat u bepaalde sites veel bezoekt en kan daardoor de meest relevante en nuttige zoekresultaten aan u bieden.

Dus als u vaak zoekt en klikt op links van Bol.com die verschijnen in de zoekresultaten van Google, leert Google dat u dat interessant vind. Waardoor Bol.com een extra ranking boost krijgt. Dit betekent dat u meer Bol.com aanbiedingen ziet.

Waarschuwing: Uw zoekgeschiedenis kan u echt een verkeerd beeld geven van uw eigen website ranking, omdat het de meest bezochte websites naar de top duwt. Dus als uw vaak op uw eigen website komt is het heel goed mogelijk dat u in de toppositie staat terwijl dat voor anderen die op dezelfde zoekwoorden zoeken niet zo hoeft te zijn. Om een wat meer ​​accuraat beeld te krijgen van hoe uw website in de zoekresultaten staat, kunt u eventueel de private browser in uw browser gebruiken. Het is niet atijd 100 % betrouwbaar. Wij maken daarom gebruik van een onafhankelijke ranktracker waardoor we altijd het juiste beeld hebben op welke positie de website staat.

Het grote voordeel van het huren van een website gebaseerd op provincie en plaatsnaam

Onze verhuur websites zijn gebaseerd op provincie en plaats. Bent u loodgieter of heeft u een advocaten kantoor en wilt u gevonden worden in uw eigen omgeving dan kan een lease website heel handig voor u zijn.